loader image
Skip to content
ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ
Ανακαινίζουμε πλήρως ή μεμονωμένα το σπίτι, την επιχειρήση, καθώς και κάθε είδους project που θα μας ζητηθεί.

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ

Στη GROMA reconstructions αναλαμβάνουμε με συνέπεια και υπευθυνότητα να ανακαινίσουμε πλήρως ή μεμονωμένα το σπίτι, την επιχειρήση,
καθώς και κάθε είδους project που θα μας ζητηθεί.
Το εξειδικευμένο συνεργείο μας σε συνδιασμό με τους έμπειρους μηχανικούς θα φέρουν εις πέρας το έργο, εξασφαλίζοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην καλύτερη δυνατή τιμή.
Συζητώντας με την έμπειρη ομάδα μηχανικών και σχεδιαστών μας, θα προσαρμόσουμε το πλάνο στις δικές σας ανάγκες, και τον δικό σας προύπολογισμό, προτείνοντάς σας πάντα λύσεις ουσιαστικές για την λειτουργική και αισθητική βελτίωση του χώρου σας.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ

Μπορούμε να παρέμβουμε σε ολόκληρο το οίκημα καθώς και σε οποιοδήποτε χώρο σας ενδιαφέρει τμηματικά.
Τα πιό συνιθισμένα δωμάτια προς ανακαίνιση είναι η κουζίνα και το μπάνιο.

Ανακαίνιση Μπάνιου
Ένας χώρος ιδιαίτερης βαρύτητας ως προς την ανακαίνιση του είναι το μπάνιο, διότι αποτελεί τον πιο πολυσύχναστο χώρο σε καθημερινή βάση. Το λουτρό εκτός από χώρος χαλάρωσης και περιποίησης, αποτελεί έναν από τους πιο ζωτικούς χώρους του σπιτιού μας. Έτσι, η σωστή αναμόρφωση και ανακαίνισή του, έχει πολλαπλά οφέλη:

1) Μεγιστοποιείται η  λειτουργικότητα και η άνεση του λουτρού. Η σωστή και έξυπνη εκμετάλλευση του χώρου, όσα τετραγωνικά μέτρα και αν είναι, οδηγεί στην επιτυχή ανακαίνιση του γιατί εκτός του καλαίσθητου αποτελέσματος βελτιώνει την χρηστικότητα όλων των αποθηκευτικών και μη χώρων.
Αυτό έχει ως συνέπεια την βελτίωση της ποιότητας ζωής μέσα στο ακίνητο σας.
2) Επιτυγχάνεται όχι μόνο η αισθητική αναβάθμιση του λουτρού αλλά του συνόλου της οικίας καθώς το λουτρό είναι ένας από τους βασικότερους και πιο χρηστικούς χώρους της.
3) Τέλος, το κατάλληλα εξειδικευμένο προσωπικό, καθώς και τα ποιοτικά υλικά και τα είδη υγιεινής που παρέχει η GROMA reconstructions για την  κατασκευή και την διαμόρφωση του μπάνιου σας, εξασφαλίζουν την άριστη χρήση του σε βάθος χρόνου. Έτσι μεγιστοποιείται η απόδοση της επένδυσης σας.

Ανακαίνιση κουζίνας

Αναμφισβήτητα η κουζίνα αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους χώρους ενός σπιτιού καθώς είναι ο πιο πολυσύχναστος και χρησιμοποιούμενος χώρος της οικίας μας. Το βασικότερο σε μία κουζίνα είναι να είναι πρακτική ώστε να κινείσθε άνετα  σε αυτήν και να βρίσκετε εύκολα αυτά που χρειάζεστε.
Εκτός όμως από την πρακτικότητα η κουζίνα του σπιτιού μας πρέπει να είναι και εμφανίσιμη καθώς  είναι βασικό στοιχείο διακόσμησης αλλά και να είναι στιβαρή και ανθεκτική ώστε να αντέξει σε βάθος χρόνου και η επενδυσή σας να έχει απόσβεση. Οι ενέργειες έχουν ως εξής:

1) Κατά την επίσκεψη μας στον χώρο θα καταγράψουμε τον χώρο και θα συζητήσουμε για τις ανάγκες, το γούστο σας και το τι θα θέλατε να σας παρέχει η νέα σας κουζίνα.

2) Στην συνέχεια, θα γίνει η σχεδίαση της νέας σας κουζίνας σύμφωνα με αυτά που έχουμε συζητήσει κατά την επίσκεψη στον χώρο σας. Αφού γίνει η τρισδιάσταση σχεδίαση κανονίζουμε συνάντηση στον χώρο ώστε να σας παρουσιάσουμε την πρότασή μας, όπως επίσης τα υλικά και τους μηχανισμούς που χρησιμοποιούμε.
3) Σε αυτό το στάδιο μπορούμε να συζητήσουμε και για τις ηλεκτρικές συσκευές που σας ταιριάζουν. Έτσι αφού καταλήξουμε στην κουζίνα που επιθυμείτε συμφωνούμε για τον χρόνο παράδοσης και ενδεχόμενος για επιπλέον εργασίες που θα πρέπει να γίνουν στον χώρο της κουζίνας.

4) Εκτός από την αλλαγή των επίπλων της κουζίνας μπορούν να γίνουν και άλλες εργασίες ανακαίνισης στον ίδιο χώρο.
Η πιο συνήθης, είναι αλλαγή των υδραυλικών εγκαταστάσεων. Ακόμη, ο έλεγχος και αλλαγή εάν είναι απαραίτητο της ηλεκτρικής εγκατάστασης της κουζίνας. Τέλος, αλλαγές μπορούν να γίνουν και στο δάπεδο όπου μπορεί να τοποθετηθεί είτε laminate, είτε πλακίδια Α΄ διαλογής.
5) Βασική εργασία αφού τοποθετηθούν τα νέα έπιπλα της κουζίνας σας είναι ο ελαιοχρωματισμός του χώρου με οικολογικά-ποιοτικά χρώματα.

Ελάτε σε επικοινωνία μαζί μας. Θα χαρούμε να σας ακούσουμε, και να σας προτείνουμε την πιο συμφέρουσα λύση!
επικοινωνία

store-renovationΣτη GROMA reconstructions, έχουμε αναλάβει την ανακαινίση εταιρίων σε διάφορους τομείς.
Έτσι είμαστε σε θέση να αναλαμβάνουμε κάθε είδους ανακαίνιση καταστήματος με τις ιδιαιτερότητες του. Είτε αφορά τον τομέα του εμπορίου είτε στην παροχή υπηρεσιών.

Αναλαμβάνουμε απο την σχεδίασηκατασκευή εως και την πλήρη ανακαίνιση κάθε καταστήματος.
Το έμπειρο επιτελείο των μηχανικών και αρχιεκτόνων μας, θα αναλάβει την αρχιτεκτονική μελέτη, δίδοντας έμφαση στη λειτουργικότητα, τη σωστή αξιοποίηση καθώς και την αισθητική αναβάθμιση του χώρου σας.
Αυτό το πρώτο βήμα είναι ίσως και το πιο σημαντικό. Έπειτα, το καταρτισμένο συνεργείο μας, θα προβεί στις συμφωνηθείσες αλλαγές, τήρωντας πιστά το χρονοδιαγράμμα, έχοντας πάντα γνώμονα την ποιοτική εργασία και την ορθή εφαρμογή.
Καθ΄όλη τη διάρκεια της ανακαίνισης, καθώς και μετα το πέρας αυτής, θα παρέχουμε διαρκή υποστήριξη σε ότι χρειαστείτε.

Ζητήστε προσφόρα, και έλατε στο χώρο μας να συζητήσουμε τις ανάγκες σας.
επικοινωνία

Η GROMA reconstructions, ειδικεύεται στις ανακαινίσεις των επαγγελματικών χώρων!
 Με τον όρο αυτό, εννοούμε την ανακαίνιση γραφείου, του καταστήματος, του διαμερίσματος, ή του κτηρίου με επαγγελματική χρήση καθώς και τους διάφορους εκθεσιακούς χώρους στους οποίους οι εταιρείας προβάλλονται. Η ανανέωση λοιπόν ενός επαγγελματικού χώρου είναι μια επιλογή ζωτικής σημασίας γιατί ουσιαστικά, αποτελεί μια επιχειρηματική επένδυση η οποία θα αποφέρει στον εκάστοτε επαγγελματία κέρδη, που αυτό είναι άλλωστε και το ζητούμενο.
Στην μελέτη του κάθε επαγγελματικού χώρου, λαμβάνουμε υπόψιν τις ανάγκες του επαγγελματία ή του επιχειρηματία για  να προτείνουμε έναν λειτουργικό σχεδιασμό. Έκτος αυτού, εστιάζουμε και στις επιθυμίες των εργαζομένων και του κοινού, ζητώντας να μας ενημερώσουν ούτως ώστε να έχουμε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για το επόμενο βήμα, τον σχεδιασμό.

Ένας επαγγελματικός χώρος μπορεί λόγω της λανθασμένης διαρρύθμισης ή διάταξης των χωρισμάτων, την απουσία σχεδιασμού και την μη λειτουργική οργάνωση του να μην μπορεί να αναδείξει σωστά το προϊόν ή την υπηρεσία που θέλει να αντιπροσωπεύει.
Ο σύγχρονος αρχιτεκτονικός σχεδιασμός του χώρου σας, πρέπει να έχει ορθές βάσεις, έτσι ώστε να μπορέσουμε να αναδείξουμε την νέα ανανεωμένη εικόνα του επαγγελματικού σας χώρου. Οι άριστα καταρτισμένοι αρχιτέκτονες και μηχανικοί μας μπορούν να σας δώσουν τις πιο σύγχρονες και μοντέρνες λύσεις κατά τον σχεδιασμό που θα συμβαδίζουν με τις ανάγκες και τις προδιαγραφές του χώρου σας αλλά και των απαιτήσεων σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας: επικοινωνία

apartment_airbnbΗ εταιρία μας αναλαμβάνει να ανακαινίσει το διαμέρισμα σας, το οποίο προορίζεται για ενοικίαση βραχυχρόνιας διαμονής, μέσω πλατφορμών τύπου Airbnb.
Έχουμε διεκπεραιώσει δεκάδες ανακαινίσεις τέτοιου τύπου, και προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις, βάση των ανάλογων “προδιαγραφών” που απαιτούνται σε άναλογου τύπου μισθώσεις.

Επικοινωνήστε μαζί μας, και θα χαρούμε να συζητήσουμε και να σας προτείνουμε τις κατάλληλες λύσεις. επικοινωνία

hotel-renovationΣτο χώρο του τουρισμού, και ειδικά στις τουριστικές μονάδες, είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει διαρκής ανανέωση, διότι αυτό έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση της επισκεψιμότητας. Η εταιρία μας GROMA reconstructions, αναλαμβάνει να ανακαινίσει πλήρως ή μερικώς την ξενοδοχειακή σας μονάδα, καθώς και το τουριστικό σας κατάλυμα.
Ξεκινώντας απο τους χώρους υποδοχής, τα δωμάτια, τις εξωτερικές προσόψεις, μέχρι και τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος (εστιατόρια, καφέ, κλπ.) Έτσι λοιπόν είτε αναλάβουμε ένα μικρό κατάλυμα, είτε μια μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα μπορούμε να φέρουμε εις πέρας οτιδήποτε μας ζητηθεί.
Ξεκινώντας απο την αρχιτεκτονική μελέτη, τις ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εγκαταστάσεις,
όπως επίσης με τις παρεμβάσεις γυψοσανίδας τοποθετούνται οι κατάλληλες βάσεις.
Συνεχίζουμε, τηρώντας το μελετητικό πλάνο και σχεδιάγραμμα τοποθετόντας τα επιμέρος υλικά στους ανάλογους χώρους.
Μερικά απο αυτά είναι οι ξύλινες παρεμβάσεις, τα φωτιστικά, τα πλακίδια, τα είδη υγιεινής κλπ.

Αρχικά, κανονίζουμε μια επίσκεψη στις εγκαταστάσεις σας, όπου θα εξεταστούν οι ανάλογοι χώροι και θα συζητηθούν οι ανάγκες αλλαγής. Αφου αποτυπώσουμε τα απαραίτητα σχέδια, ετοιμάζουμε το λεπτομερές πλανόγραμμα εργασιών και το κοστολόγιο, βάση του δικού σας προυπολογισμού.

Ενημερώστε μας για το ενδιαφέρον σας, και θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.
επικοινωνία

ΕΙΔΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ

Εξωτερική ανακαίνιση

Η εξωτερική ανακαίνιση ενός χώρου στοχεύει τόσο στην ενεργειακή αναβάθμιση του, προκειμένου να μειωθούν οι δαπάνες θέρμανσης και ψύξης
(γεγονός που θα συμβάλει στην μείωση της οικολογικής ρύπανσης), όσο και στην αισθητική αναβάθμιση.
Μπορεί να περιλαμβάνει τα ακόλουθα βήματα:

-Την επισκευή και το σοβάτισμα των εξωτερικών μερών του κτιρίου.
-Τον ελαιοχρωματισμό του κτιρίου.
-Την αντικατάσταση των κουφωμάτων.
-Την εξωτερική θερμοπρόσωψη.
-Την θερμομόνωση και την επισκευή της ταράτσας.
-Αναμόρφωση του κήπου.

 

 

Εσωτερική ανακαίνιση

 Στην εσωτερική ανανέωση ενός σπιτιού, παίζει καθοριστικό ρόλο η εμπειρία του διακοσμητή, ο οποίος ανάλογα με το μέγεθος των δωματίων και τον φωτισμό, θα δώσει τις αντίστοιχες προτάσεις για τα χρώματα που θα χρησιμοποιηθούν, καθώς και για τα έπιπλα που θα τοποθετηθούν σε κάθε δωμάτιο.
Τα στάδια της εσωτερικής ανακαίνισης είναι τα ακόλουθα:


-Αποξηλώσεις και κατεδαφίσεις τοιχίων,
(Σε περίπτωση πάλιου κτηρίου θέλει ιδιαίτερη προσοχή, και μελέτη ούτως ώστε να μην επηρεασθεί η στατικότητα του κτιρίου).
-Αποξήλωση των υδραυλικών και των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων.
-Αποξήλωση του μπάνιου, της κουζίνας, των ντουλαπιών, των δαπέδων, των εσωτερικών κουφωμάτων.
-Αντικατάσταση των εσωτερικών κουφωμάτων.
-Τοποθέτηση νέας υδραυλικής εγκατάστασης.
-Τοποθέτηση νέας ηλεκτρολογικής εγκατάστασης.
-Αναβάθμιση εσωτερικής θερμομόνωσης.
-Τοποθέτηση δαπέδων.
-Τοποθέτηση των επίπλων της κουζίνας και του λουτρού.
-Ολική ανακαίνιση των υπνοδωματίων και του σαλονιού.
-Ελαιοχρωματισμός και τοποθέτηση ταπετσαριών.

 

**Με βεβαίωση μηχανικού μέσα από το Ηλεκτρονικό Σύστημα του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας θα γίνονται πλέον όλες οι εργασίες ανακαίνισης, επισκευών και συντήρησης σε κάθε ακίνητο για τις οποίες δεν απαιτείται Οικοδομική Αδεια ή Εγκριση Εργασιών Μικρής Κλίμακας.